Weber-Isis water activator special

IMG 0021

Voor een ieder die met een minimum aan montagewerkzaamheden toch een goed resultaat wenst (bv. in bestaande woningen of waar een inbouw toestel niet mogelijk is ). Dit instrument benaderd de energieprestaties van de inbouw activator. Deze activator is immuun voor elektromagnetische stoorvelden in de buurt, die de werking zouden kunnen verminderen. Naast de wateractivator mobiel (energiestraler ) is hij uitgerust met 2 turboladers die verbonden zijn met een glasampul gevuld met zuurstofrijk heilbronwater afkomstig van de Mariënquellen.

Over de buitengewone eigenschappen van dit “licht water” kun je op internet meer lezen. Dit alles zit ingebed in zeer heldere bergkristallen van hoge kwaliteit. Alle energieën (informaties) worden, dankzij deze 3 aktivatoren overgebracht op het door de leiding stromende water. De goede resultaten van deze aktivator bij mensen die hem al gebruiken, alsook de kristalanalyses van het Duitse Hagelis-institiuut zijn heel overtuigend.

Nog is deze informatie niet bewezen omdat wetenschappers nog geen meetinstrumenten bezitten die fijnstoffelijke energieën kunnen meten.

De werking

De wateraktivator special werkt zoals de wateraktivator mobiel maar dankzij de 2 turboladers (met zuurstofrijk heilbronwater van de mariënquellen ‘licht water’) verkrijgt men sterkere reacties, zowel op fijnstoffelijk als op grofstoffelijk (materieel) gebied. Op deze manier kan de aktivator het waterleidingsysteem met gebundelde positieve informaties opladen. Dit gereedschap behoeft geen onderhoud of stroom.

Voordelen

 • Betere smaak van het leidingwater
 • Het water wordt zachter
 • Kalk wordt opgelost
 • Er is minder wasmiddel nodig.

Isis Waer aktivatorBeschrijving

Hoogte: 28,92 cm

Breedte: 14,46 cm

Diepte: 5,41 cm

 1. Roestvrijstalen kast met harmonische afmeting.
 2. Bio-energie accumulator
 3. Biologisch geteeld katoen
 4. Bergkristallen
 5. Glasampulen met zuurstofrijk heilbron water
 6. POM- kunstofbuis van de wateractivator mobiel.
 7. Klemmen
 8. Waterleiding
 9. Turbolader

Montage en principes

 • Geen installatiekosten
 • Onderhoudsvrij
 • Kan in de buurt van elektrische installaties geplaatst worden
 • Geschikt voor grote gezinswoningen of een klein appartementsgebouw met een waterleiding van 1 duim (25 mm)en 1,25 duim(32 mm)
 • Onbeperkte levensduur


Interesse? de prijslijst kunt u hier downloaden adobeicon

Copyright © 2016. All Rights Reserved.