IMG 0063

*Weber Beamers dienen ter bescherming
Deze serie Weber-Isis-Beamer werd ontworpen om elektromagnetische en geopatische straling te harmoniseren. Deze straling is  bijvoorbeeld afkomstig van zendmasten,  gsm-masten, hoogspanningsleidingen en spoorwegen of uit de aarde (aardstralen).

beamer01

De stralingsvelden en wateraders worden niet opgelost of verschoven. De schadelijkheid wordt geneutraliseerd en is niet meer vast te stellen of te meten. Het principe van de werking is gebaseerd op geometrische vormstraling en de golflengte van het Universum(7,23 cm).


Het toestel absorbeert in zich geen vreemde energiën en het kan het menselijke energieveld harmoniseren en opbouwen.


Positieve, vitaliserende stralen worden doorgelaten. Het algemeen klimaat in ruimten en het daaruit volgende welbevinden wordt verbeterd. De beide hersenhelften worden in balans gebracht.


Voor gevoelige kinderen die in deze tijd geboren worden , kan de beamer als welkome bescherming dienen. Hij kan hen helpen om zich beter te concentreren en meer innerlijke rust en harmonie te vinden.
Beamer02De vorm van de Beamer is afgeleid van het geometrische symbool van de "Vesica Pisces". De samenvloeiing van de polariteiten - de beamer zelf is niet polair - bouwt een veld op dat in harmonie is met de kosmische oerenergie.

De golflengte van het universum is 7,23 cm - in overeenstemming met de AUM-toon. De beamer maakt van deze golflengte gebruik om een krachtig energieveld op te bouwen, exponentieel verhoogd naargelang de grootte van de beamer.
De Weber-Isis-Beamer bestaat in verschillende afmetingen:

Beamer03

Weber-Isis-Beamer 1:1
Deze beamer is 7,23 cm lang en heeft een werkingsradius van 2 meter in alle richtingen. Hij wordt op het lichaam gedragen, op het borstbeen, zodat de onderste kogel in contact is met de zonnevlecht.


Hij kan met een opsteller geleverd worden, zodat hij naast de PC of naast het bed opgesteld kan worden.


Weber-Isis-Beamer 1:2 - 1:3 - 1:4 - 1:5
Deze beamers - in verschillende grootte uitgevoerd - zorgen voor de harmonisering van  ruimtes, een huis tot zelfs een kantoorgebouw of praktijk. Zij harmoniseren alle biologische systemen en beschermen de vitale energie van mensen, dieren en planten binnen hun werkingsbereik tegen schadelijke stralingsvelden.


Deze beamers worden geleverd in een houten houder (zie foto bovenaan deze pagina) waardoor ze rechtop kunnen worden geplaatst, bij voorkeur in het centrum van de ruimte of het huis.


Beamer 1:2: werkingsradius = 6 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 2 meter naar onder. Deze beamer is geschikt voor woningen tot 60m². Bij aanwezigheid van TV en GSM masten of transformator huisjes wordt een 1:3 aanbevolen.

Beamer04
Beamer 1:3: werkingsradius = 12 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 3 meter naar beneden.

Beamer 1:4: werkingsradius = 18 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 4 meter naar beneden.

Beamer 1:5: werkingsradius = 24 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 5 meter naar beneden.

Interesse? de prijslijst kunt u hier downloaden adobeicon

________________________________________
NB: Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke methoden van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis produkten.

Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de & Brigitte Sütmuller

Copyright © 2016. All Rights Reserved.