Hoe werkt het?

 
   

 

Wat is het Aura-Soma Colour-Care-System®
en hoe werkt het?

 

 
 

Omgaan met Aura-Soma betekent omgaan met levendige kleur.
Kleuren spreken een universele eigen taal; het is gebleken dat mensen op de hele wereld op dezelfde onbewuste manier op kleuren reageren.

 

Als iemand vier kleuren of kleurcombinaties kiest – wat aan het begin van een Aura-Soma consult gebeurt - geeft deze persoon middels de kleuren zelf aan wie hij of zij is en wat hem of haar bezighoudt.

 

Zo wordt snel duidelijk, waarom deze persoon voor een consult komt. Er rijst een antwoord op de vraag, waar zijn of haar grootste gave ligt en wat de cliënt/klant heel praktisch met de informatie kan doen.

 

Stel u bent deze persoon. Dan licht de Aura-Soma Practitioner de betekenis van uw keuzen toe. Door Aura-Soma ontdekt u uw ware zelf, uw talenten, uw uitdagingen, het doel van uw levensreis en wat er ten grondslag ligt aan eventuele klachten.

 

Zo ontstaat een opening naar meer zelfbewustzijn en welbevinden. Het systeem ondersteunt u erbij, uw eigen kracht en uw eigen potentieel te benutten. De ontstane inzichten - gecombineerd met het aanbrengen van de inhoud van de tweede door u gekozen fles op uw huid - zorgt voor de versterking van uw eigen krachtbron.

 

De inhoud van elke Equilibrium fles bestaat uit 5 ingrediënten met 5 letters: aroma (essentiële olie), kruid, steen, water en last but not least kleur. Alle ingrediënten  resoneren via uw huid, lymfe- en bloedvaten tot in de cellen met uw lichaam. Het geheel werkt door tot in de celkern.

 

Aura-Soma gaat ervan uit, dat we alles waar we naar op zoek zijn al in ons hebben. De Aura-Soma leer is op zichzelf compleet en berust op ruim 20 jaren ervaring.

 

Het systeem sluit naadloos aan bij inzichten en ervaringen uit Boeddhisme, Yoga, Homeopathie, Astrologie, Tarot, I-Tjing, de Maya Kalender en de Kabbala.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? U vindt meer informatie over Aura-Soma op www.lightbow.nl.

 

 
       

Copyright © 2016. All Rights Reserved.