De Pomanders

Pomanders dienen ter bescherming van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet te veel wilt laten beïnvloeden door de energieën van andere mensen. Zodat u uw taak/opdracht zo goed mogelijk kunt vervullen. Gebruiksaanwijzing: Open het flesje en laat 3 druppels in de palm van uw linkerhand vallen. Wrijf beide handen op elkaar. Beweeg nu uw handen enige tijd door het elektromagnetische veld rond uw lichaam. Kruis de handen vervolgens op de hoogte van het hart. Als laatste sluit u de ogen en houdt de handen voor het gezicht. Inhaleer de geur van de Pomander 3 maal door uw neus en adem door uw mond weer uit.

P01
De originele Witte Pomander
De dokter in de witte jas - Vicky Wall noemde deze Pomander zo. De originele witte Pomander kan behalve in de aura ook worden gebruikt om ruimtes en de atmosfeer te zuiveren. Hij brengt licht en hernieuwt energieën. Hij zuivert en vernieuwt, helpt ook om ruimte voor een nieuw begin te creëren. Deze eerst ontstane Pomander, bevat het gehele kleurenspectrum. Universele bescherming tegen alle vervuiling. Op een fysiek niveau goed voor problemen met de voorhoofdsholte en bij hooikoorts.
P02
De Roze Pomander
Voor universele, onvoorwaardelijke Liefde, die warmte en zorg voor alles in ons leven mogelijk maakt. Op emotioneel vlak brengt roze liefde voor onszelf en de mensen om ons heen. Ondersteunt op momenten waarop u kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor uzelf. Brengt een diep gevoel van ontspanning, harmoniseert groepen en groepsprocessen. Kan ook helpen bij het bewustwordingsproces. Roze staat voor universele, allesomvattende liefde. "THINK PINK". Opwekker en beschermer van liefde. Verbonden met de voortplantingsorganen. Een grote heler.
P03
De Dieprode Pomander
Dé energiegever en beschermer. Beschermt, grondt, energetiseert. Beide rode Pomanders helpen om weer te gronden na een meditatie of een therapeutische sessie. Helpt sterk wanneer uw batterijen leeg zijn gelopen. Zorgt voor nieuwe geestelijke, mentale en fysieke energieën.
P04
De Rode Pomander
Brengt de energieën in balans.Een zachtere trilling dan de donkerrode Pomander. Om de negatieve effecten van vijandigheid en verontwaardiging te overwinnen. Vermindert verlegenheid en helpt om te gaan met agressie en een vurig temperament. Doet het goed bij het werk met Aarde-energie. Helpt tegen energieverlies en onderactieve functies. Genezer en beschermer.
P05
De Koralen Pomander
Beschermt ons in situaties waarbij afhankelijkheid en medeafhankelijkheid een rol spelen - geeft een sterker gevoel van onafhankelijkheid. Brengt inzicht in onderlinge afhankelijkheid, helpt ons bij competitie. Een 'bewustwordingspomander' die een diep gevoel van vreugde brengt. Maakt de Christusenergie bewust > liefde kunnen geven vanuit het diepst van ons hart. Helpt rouw en verdriet te overwinnen.
P06
De Oranje Pomander
De beschermer en 'schokbreker'. Helpt in schoksituaties en bij angsten en balanceert de aura wanneer we ons buiten onszelf voelen. Hij is gerelateerd aan het tweede chakra en heeft een verzorgende, kalmerende uitwerking op dit gebied. Oranje geeft de mogelijkheid los te laten en te accepteren wat er om ons heen gebeurt. Schokbreker bij diepliggende pijnlijke herinneringen. Verwijdert obstakels. Verzacht en kalmeert de darmen. Helpt bij de menopauze en het begin van het leven. Tegen bedplassen en nachtmerries.
P07
De Gouden Pomander
Wijsheid en zelfkennis. Vind overvloed in uzelf, gebruik uw wijsheid ten volle. Deze Pomander helpt speciaal wanneer u zich richt op uw onbewuste angsten. Het goud is gerelateerd aan de plexus solaris (de zonnevlecht) waar wij bezorgdheid en angst ervaren. Door deze kleur te gebruiken leert u uzelf te accepteren, te ontvangen, te verwerken en te ontspannen. Brengt en beschermt wijsheid tot op diepe niveaus. Ondersteunt het nemen van beslissingen, studeren en begrijpen.
De Gele Pomander
Zonlicht en assimilatie. Geel brengt de zon binnen - een tegenhanger voor 'feeling the blues'. Heel bruikbaar in ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om u heen. Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid.Maakt de gedachten helder, brengt zelfkennis en wijsheid. Brengt energie en bescherming aan zonnemensen. Op fysiek niveau verbonden met de zenuwen, de lever, nieren en pancreas.
P09
De Olijfgroene Pomander
Waarheid en richting. Olijf brengt de wijsheid naar het hart, helpt bij het loslaten van angst, bij het vinden van onze eigen weg. Verbetert het geheugen. Helpt in confronterende situaties en bij moeilijkheden met andere mensen. Uitstekend voor therapeuten om hun praktijkruimte te zuiveren tussen verschillende behandelingen door. Helpt wanneer u zich geblokkeerd voelt en niet weet welke kant u op wilt.
P10
De Smaragdgroene Pomander
Dé ruimteschepper en beschermer van onze eigen ruimte. Smaragdgroen brengt vrede in uw eigen ruimte en geeft u de ruimte om uw eigen weg te vinden. Deze Pomander kan u bevrijden van oude ideeën en opent u voor nieuwe beslissingen. Hij kan helpen bij het verwerken van jaloezie, afgunst en andere negatieve emoties. Te gebruiken bij beslissingen en vraagstukken. Helpt om onszelf te zuiveren en onze eigen plek in te nemen. Verbonden met het hart en de longen.
P11
De Turkooise Pomander
Stimulator voor het immuunsysteem. Helpt om creatief te communiceren over wat u voelt. Deze Pomander ís voor communicatie, speciaal voor diegenen die veel met elektronische media (bijvoorbeeld computers) werken, presentaties of les moeten geven, of in het openbaar moeten spreken. Het bevordert speelsheid, lost blokkades op en helpt tegen plankenkoorts. Verbonden met het hart en de keel. Communicatie vanuit het hart. Voor mensen die hun hart laten spreken. Ondersteunt het proces van individuatie.
P12
De Saffierblauwe Pomander
De communicatiebeschermer. Ondersteunt de hoogste communicatie van liefde; gericht op alle aspecten van inspiratie en devotie, helpt het de gevoelens van extreme isolatie te overwinnen. Het verdiept de innerlijke vrede zodat u helderder en ontspanner wordt. U verspilt minder energie aan uw dagelijkse beslommeringen/zorgen en u hebt meer energie om te doen wat u moet doen. Hogere communicatie op het gebied van de liefde, van beschermende en creatieve krachten. Verwant met het Heilige Land en de mystiek van het Oosten. Uitstekend voor de keel en problemen met communicatie. LET OP: BEVAT PEPERMUNT!
P13
De Koningsblauwe Pomander
De waarnemingsversterker. Opent de kracht van uw verbeelding en intuïtie, alsook gevoelens van sympathie. Helderziendheid en telepathie worden bevorderd. Biedt protectie tijdens het 'channelen'. Dé beschermer van intuïtieve communicatie. Voor stervensbegeleiding, Re-birthing en geboortes. LET OP: BEVAT PEPERMUNT!
P14
De Violette Pomander
De zachtheid van geest. De Violette Pomander opent uw waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus. Hij helpt u om contact te maken met uw opdracht en uw doel. Hij kan onze dagelijkse waarneming en ons bewustzijn vergroten. Beschermt diepliggende herinneringen en het derde oog. Opent bewustzijn en inzicht. Raakt de godheid in iemand aan. Kalmerend en goed bij problemen met het hoofd.
P15
De Diep Magenta Pomander
De verzorger voor verzorgers De rode en violette energieën gecombineerd zijn energetiserend en verzorgend tegelijkertijd. Voor die momenten waarop u al uw energie aan anderen hebt gegeven en nu zorg voor uzelf nodig hebt. Voor leven in het heden. Hogere, goddelijke wijsheid. Voor verbindingen met "HET AL WAT IS". Helpt om los te komen van de aarde.

 

De filosofie achter het Aura-Soma Colour-Care-System® is:

U bent de kleur die u kiest!


Deze beknopte lijst is bedoeld als een stimulans voor uw intuïtie. De grootste kracht van Aura-Soma kleuren is dat zij levendig en natuurlijk zijn. Het mooist is daarom nog altijd als u met uw eigen ogen naar de échte levendige kleuren kijkt om uw keuze te maken.

 

Deze informatie draagt het copyright van de ART & SCIENCE INTERNATIONAL ACADEMY OF COLOUR TECHNOLOGIES, UK.
Geen selectie of deel van dit materiaal mag zonder voorafgaande toestemming door de uitgever worden gereproduceerd.

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.