Aura-Soma® Pocket Set

De Aura-Soma Pocket Set bestaat uit negen Equilibrium kunststofflessen á 25ml. Het gaat om de nummers 1, 3, 4, 11, 20, 26, 87, 89 en 100. Om de flesjes gemakkelijk te kunnen transporteren, gebruikt u de handige plasticdoos.

 

Wilt u van de inhoud gebruikmaken, schudt u het flesje eerst krachtig met uw linker hand tot de beide vloeistoffen zich met elkaar hebben vermengd. Geef dan een beetje vloeistof op uw rechter handpalm en wrijf deze in een complete band rond uw lichaam op de hoogte van dat niveau/het Chakra, dat met de desbetreffende kleur(en) harmonieert (uitzondering is fles 26 oranje/oranje). U kunt het olie/water mengsel ook intuïtief overal daar op uw lichaam gebruiken, waar u het wenst. Weet dat deze en alle andere Aura-Soma producten uitsluitend voor extern gebruik bestemd zijn. U zult het meest van deze flesjes kunnen genieten, als u hen niet aan de felle zon of aan grote temperatuurschommelingen blootstelt.

 

BP 01
Blauw
/Diep magenta
- Fysieke Pocket - 1ste hulp bij ongelukken

Deze fles wordt met het Kruin Chakra en het Derde Oog geassocieerd. Thema’s van deze combinatie: de vaardigheid om te luisteren en helder te communiceren, vrede, vertrouwen en het gevoel gekoesterd te worden. Uitdagingen die aan deze fles gerelateerd worden: het vasthouden aan moeilijkheden uit het verleden. Een sterk verlangen naar vrede waarvan wij denken dat deze voor ons niet is weggelegd, en die een eventuele reflectie van schuld of onwaardigheid zou kunnen zijn.

BP 03
Blauw
/Groen
- Hart Pocket

De hartefles relateert aan het Hart Chakra. Deze fles relateert aan de liefde voor de natuur. Zij kan helpen bij het nemen van beslissingen en om vredig te communiceren. De uitdagingen die met deze combinatie geassocieerd worden relateren aan de emotionele kant van het leven. Het ontkennen van gevoelens of het communiceren van deze gevoelens en geen ruimte scheppen voor onze eigen behoeften.

 
BP 04
Geel
/Goud
- Zonnevlecht Pocket - De zonnefles

Deze fles relateert aan het Solar Plexus Chakra, aan bewuste kennis en onbewuste wijsheid. Het kan ook met iemand geassocieerd worden die humor heeft en in staat is om op een vrolijke of zonnige manier met het leven om te gaan. De uitdagingen zouden mogelijkheden kunnen beïnhouden, die wij hebben om het licht binnen in ons zelf te vinden, terwijl wij wél in staat zijn om dat in anderen te zien. Of er zou een angst voor de kleine dingen des levens kunnen bestaan.

 
BP 11
Helder/Roze
Liefdes Pocket - Een Bloemenkrans – Liefde in de nieuwe tijd

Als een van de Nieuwetijds Kinderflesjes relateert deze combinatie aan liefde, warmte, zorg en onvoorwaardelijke zelfacceptatie. Zij kan helpen om te leren liefde niet alleen aan anderen te geven maar vooral ook zelf te ontvangen. Wij worden bescheiden en accepteren onszelf zo als wij zijn en overwinnen zelftwijfel. Heel mooi als wij liefdesverdriet hebben.

 
BP 20
Blauw
/Roze
- Sterrenkind Pocket

Ook dit flesje hoort bij de Nieuwetijds Kinderflesjes. Dit flesje van het Sterrenkind ondersteunt diegenen die met hun innerlijke kind werken. Het kan warmte brengen en de liefde van het kind met zijn potentieel om lief te hebben en te vergeven. Gerelateerd aan de communicatie van vrede met liefde voor onszelf en voor de ander, heeft ook deze fles een relatie met onze behoefte aan onvoorwaardelijke zelfacceptatie. De uitdaging zou in de behoefte kunnen liggen om moeilijkheden uit de kindertijd te verwerken. Zo kunnen assertiviteit, vergeving en zelfacceptatie volgen. Heel fijn tijdens of na bijvoorbeeld een metamorfosemassage.

 
BP 26
Oranje
/Oranje
- Humpty-Dumpty

De etherische fles relateert aan het tweede Chakra. Deze fles ondersteunt ons als wij thema’s uit het verleden willen loslaten die met afhankelijkheid te maken hebben. Zo is het mogelijk om plannen voor het nú te maken. Deze combinatie kan helpen om een schok te verwerken en zij ondersteunt om woede los te laten. De inhoud wordt op een bijzondere manier op het lichaam aangebracht: vanaf de linker oorlel, langs de linker schouder, onder de oksel helemaal naar de linker enkel in een brede band. Daarna smeert u deze olie als een reddingsring rond uw onderlijf en rond uw taille op de hoogte van uw navel. Ook kunt u deze kleur op een gebied toepassen waar u zich gespannen voelt.

 
BP87
Koraal
/Koraal
- Wijsheid der Liefde

Deze fles is gerelateerd aan schok, misbruik en onbeantwoorde liefde. Zij kan helpen ons potentieel van liefde en wijsheid te ontdekken en met de wereld te delen. Zelfs oeroude patronen van gebrek aan mededogen kunnen worden geheeld. Zelfacceptatie wordt werkelijkheid, en een diep begrip van onderlinge afhankelijkheid kan intense vreugde doen ontstaan. Als wij plotseling met lang geleden ontstane trauma’s worden geconfronteerd, kunnen wij koraal net als oranje gebruiken (zie boven), maar dan aan onze rechter lichaamskant!

 
BP 89
RoodDiep magenta
- De Energie Pocket - Tijdsveranderingsfles

Helpt om naar onze innerlijke schaduw te kijken, te ontwaken en te transformeren. Brengt ons bij onze intuïtie en ons spirituele wezen. Kan helpen om woede, frustratie en boosheid te overwinnen, door ons van energie te voorzien. Zo kunnen wij nieuwe mogelijkheden in ons leven ontdekken. Deze fles is ook heel grondend. Advies: gebruik de inhoud tot uiterlijk 15.00 uur i.v.m. de energie die ontstaat.

 
BP 100
Helder
/Diep magenta
- Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is de verbinding tussen Hemel en Aarde. Deze fles schijnt licht op onze schaduwkant. Zij versterkt onze acceptatie daarvan en geeft diep inzicht. Goed voor momenten waarin wij de dingen zwart/wit zien. Als wij vanuit starheid anderen veroordelen en liefde ontkennen. Een fles die perfecte steun levert als wij met dualiteit worstelen.

 
 
 
 

 

 

De filosofie achter het Aura-Soma Colour-Care-System® is:

 

U bent de kleur die u kiest!

 


Deze beknopte lijst is bedoeld als een stimulans voor uw intuïtie. De grootste kracht van Aura-Soma kleuren is dat zij levendig en natuurlijk zijn. Het mooist is daarom nog altijd als u met uw eigen ogen naar de échte levendige kleuren kijkt om uw keuze te maken.

 

 

 

Deze informatie draagt het copyright van de ART & SCIENCE INTERNATIONAL ACADEMY OF COLOUR TECHNOLOGIES, UK.
Geen selectie of deel van dit materiaal mag zonder voorafgaande toestemming door de uitgever worden gereproduceerd.

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.