De Quintessences

 

 

De Quintessences werken op een ander niveau dan Pomanders. Quintessences openen juist en vormen een brug naar hogere energieën, zodat we ons kunnen afstemmen op onze zielenopdracht (ons doel). Gebruiksaanwijzing: Open het flesje en laat 3 druppels op uw linker pols vallen. Wrijf beide polsen over elkaar. Beweeg uw polsen langs het gehele lichaam, uw denkbeeldige vleugelen gedrenkt met licht, door uw hele elektromagnetische veld. Kruis uw polsen voor uw hart. Sluit nu uw ogen en houdt uw polsen voor uw gezicht waarbij u de geur van de Quintessence driemaal kunt inhaleren.

Q01
El Morya - lichtblauw
"Uw wil, niet mijn wil geschiede".Maakt de wil sterker en geeft je de mogelijkheid om je met je doel op een lijn te stellen en vertrouwen te hebben in hoe je leven zich ontwikkeld. Vertrouw op je eigen bron en kom in contact met je eigen meester. Stimuleert een rustgevend gevoel en eenheid met alle dingen. Waar het licht verschijnt verdwijnt de duisternis en zij brengt overvloedige energie, harmonie en vrede, almachtige kennis en de kracht van de Schepper.

 

Q02
Kuthumi - licht goudgeel
"Verbinding tussen de rijken van de Engelen, mensen en Deva's. Schept positieve energie voor de toekomst. Het intense geel verwijst naar verlichting en zelfkennis. Versterkt meevoelende relaties op alle niveaus en helpt je om je eigen plaats tussen hemel en aarde te vinden. Opent je daarbij voor communicatie en begrip. Geeft kennis door van het dieren, planten en mineralenrijk. Brengt inzicht in en informatie van deze rijken. Brengt wijsheid en onvoorwaardelijke liefde.
Q03
Lady Nada - etherisch lichtroze
"Onvoorwaardelijke liefde, Gezelschap van de Christus" Kan je vermogen om relaties aan te gaan versterken. Vermindert agressie om je heen. Maakt communicatie die geblokkeerd is of dreigt te blokkeren weer mogelijk. Balanceert de mannelijke en vrouwelijke aspecten in jezelf. De pure liefde van de goddelijke, heilige moeder. Bevrijdt de aura van negatieve emoties.
Q04
Hilarion - lichtgroen
"De weg, de waarheid en het licht". Hilarion helpt je om je pad te volgen, toegang verlenend tot waarheid en innerlijke wijsheid. Leidt naar een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om vernieuwd de werkelijkheid te betreden. Helpt de omgeving te helen. Brengt richting om jezelf te vinden. Kennis en vrede in de ziel. Beschermt tegen aardse vervuiling. Reinigt en verfrist de ziel met waarheid.
Q05
Serapis Bey - parelhelder
"Zuivering en nieuwe start" . Brengt helderheid en inzicht - dingen vanuit een nieuw licht bezien. Geeft dieper begrip in conflictsituaties, pijn en lijden op alle niveaus. Werkt goed bij loslaten, verwerken van het verleden en reinigen op alle niveaus. Brengt karmische vergiffenis een heldere visie en nieuwe beginselen. Gebruik Serapis Bey aan het begin van een nieuw project of een nieuwe uitdaging.
Q06
The Christ - robijnrood
"De Ontwaken Quintessence" Helpt je om je prestaties in de goede richting te krijgen, werkt aardend (voeten op de grond), energetiseert je en beschermt je langs je levenspad. Het geeft de verwerkelijking van de verbinding met een hogere bron of je levenspad nu mondain, bescheiden, dramatisch of sensationeel is. De ultieme karmische heler door liefde en opoffering. Maakt ervaring van de Christusenergie mogelijk. Brengt emancipatie en balans in de dualiteit van het mannelijke en vrouwelijke in ons.
Q07
Saint Germain - violetgevlamd
"De meester Heler". Helpt je om je negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie. Voor zorgverleners helpt St. Germain om los te komen en uit zichzelf te treden om zo de energieën beter te laten doorstromen. Verheldert onopgeloste emotionele problemen. De toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst. Een aurareis in de spirituele zin.
Q08
Pallas Athene - perzikroze
"Voor dingen gerelateerd aan overleving en esthetica". Creatieve uitdrukking van liefde en schoonheid. Ontwaken van de schoonheid in alle dingen. Inspiratie voor je creatieve talenten, je dromen en je visioenen. Helpt je een beter begrip te krijgen van de energieën die te maken hebben met voorspoed en een goed levensonderhoud. Brengt alles binnen ieders bereik. Voor mensen die dromen, openbaringen zien of visies creëren.
Q09
Orion & Angelica - zacht roze
Deze grote engelen openen en sluiten elke dag. Orion trekt de gordijnen van de nacht toe, Angelica opent met de dauw, onzuiverheden vangend en je negativiteit reinigend op een diep niveau, net zoals de dauw de aarde elke morgen reinigt. Kosmische liefde. De boodschap voor een nieuw begin voor het planten- dieren- en mensenrijk. Behulpzaam bij het begin en einde van projecten. Waardevol voor reizigers (jetlag) en bescherming daar waar gevaar is.
Q10
Lady Portia - lichtgoud
"Oordeel niet opdat gij niet beoordeeld wordt" Liefde en medeleven zonder oordeel. Wanneer je hard bent tegen jezelf, zelfkritisch, te hard werkt of wanneer je makkelijk anderen veroordeelt. Genadig zijn naar jezelf is werkelijk medeleven.Waar onderscheidende wijsheid nodig is en het in evenwicht brengen van alle overwegingen noodzakelijk. Brengt vergeving, liefde en een helder oordeel.
Q11
Kwan Yin & Lao Tsu - licht perzik
"De Quintessence die teruggrijpt naar de shocks in het verleden, om de tijdlijn te helen". Helpt je om jezelf te bevrijden van diep ingegroeide gewoonten en negatieve gedachten en om je oude gewoonten te veranderen. Vertel de zachte bries je probleem en laat het toe weg te zweven in een zucht wind. Aandacht is nodig om je er van te verzekeren dat je het probleem los laat en het vervangt met nieuwe kansen en mogelijkheden. Geeft zicht op de redenen en oorzaken van ziekten en de gevoelens daarbij. Een helende energiestraal.
Q12
Sanat Kumara & Lady Venus Kumara - lichtgeel / topaas
"Geneest de diepste niveaus van afhankelijkheid en onbeantwoorde liefde". "Zo boven, zo beneden". Brengt een speciaal bewustzijn van het Goddelijke Leven in het dagelijkse leven. De ouders van alle voorafgaande meesters. Deze Quintessence staat je toe om achter het masker jouw ware zelf te zien, alle barrières overwinnend om jezelf vooruit te helpen. Balanceert mannelijke en vrouwelijke polariteiten. De hoogste liefde die doorkomt van de hemel naar de aarde. Verbinding met alle meesters.
Q13
Maha Chohan - turkoois
"Om vanuit het hart te zeggen wat we voelen". Deze meester is de enige meester waarvan men veronderstelt dat deze nooit geïncarneerd zou zijn. Helpt speciaal wanneer je met kristallen werkt. Creëert een communicatieverbinding tussen je geest en je ziel. Het Aquariustijdperk, de terugkeer van Atlantis. Roept voorwetenschappelijke kennis op. Brengt nieuwe beschaving. Verlicht en maakt bewust.
Q14
Djwal Khul - smaragd groen
"De zoeker naar waarheid". Kan je helpen je intellect te gebruiken wanneer je in contact staat met je intuïtie; je hart volgend en je geest balancerend. Bijzonder nuttig wanneer je een gegrond standpunt nodig hebt. Wanneer je waarheid zoekt, kennis of een nieuwe start. Dit is de Quintessence om mee te mediteren en op energetisch niveau te werken. Voor mensen die streven naar hun eigen ruimte en verder, naar interplanetaire zuivering. Verbinding met hogere aspecten van de astrologie.
Q15
The Holy Grail & The Solar Logos - olijf groen
Bevordert het ontvankelijk worden voor de Christusenergie De nieuwe Christusenergie heeft te maken met het ontluiken van de creatieve vrouwelijke intuïtie in ons allen en daardoor het kunnen laten doordringen van de subtielere energieën in de juiste plaats van ons wezen.

 

De filosofie achter het Aura-Soma Colour-Care-System® is:

 

U bent de kleur die u kiest!

 


Deze beknopte lijst is bedoeld als een stimulans voor uw intuïtie. De grootste kracht van Aura-Soma kleuren is dat zij levendig en natuurlijk zijn. Het mooist is daarom nog altijd als u met uw eigen ogen naar de échte levendige kleuren kijkt om uw keuze te maken.

 

 

 

Deze informatie draagt het copyright van de ART & SCIENCE INTERNATIONAL ACADEMY OF COLOUR TECHNOLOGIES, UK.
Geen selectie of deel van dit materiaal mag zonder voorafgaande toestemming door de uitgever worden gereproduceerd.

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.