Colour Essences

Aura-Soma Colour Essences – sleutels tot meer innerlijke harmonie

IMG 0044Met de Colour Essences wordt de kleurenergie via het fijnstoffelijke lichaam opgenomen. Ze zijn alleen voor uitwendig gebruik. Iedere Colour Essence vormt een sleutel voor de erbij passende Equilibrium kleur – een sleutel tot ons hele wezen. Mogelijk verinnerlijk je de gekozen kleur zo een stuk beter en gemakkelijker.


De essences bevatten de trilling van kleur met de energie van planten en kristallen. Brandy zorgt voor langere houdbaarheid. Heb je liever een colour essence crème? Ook dan word je op je wenken bediend!
Vicky Wall creëerde de kleuren essences ter ondersteuning voor de Equilibrium flessen en noemde ze Colour Tinctures. Omdat Vicky in staat was, de menselijke aura te zien, raakte zij al snel overtuigd dat de essences dienen om die kleuren aan te vullen, die we het meest uitstralen.


Het kan heel zinvol zijn om die kleuren die we in onze vier Equilibrium flessen het meest zien voorkomen via de passende Colour Essence terug te geven aan ons ‘systeem’. Heb je bijvoorbeeld in je vier flessen keuze vooral geel en goud gekozen, gebruik dan de gele of gouden essence om beter toegang tot de kleuren te krijgen waar je zo duidelijk naar verlangt. Je hebt de keuze uit 15 verschillende Colour Essences, inclusief de Regenboog. Ze zijn verkrijgbaar in koningsblauwe 30ml druppelflessen.

 

CE01 Wit CE08 Groen
CE02 Roze CE09 Turkoois
CE03 Rood CE10 Blauw
CE04 Oranje CE11 Koningsblauw
CE05 Goud  CE12 Violet
CE06 Geel CE13 Magenta
CE07 Olijf  CE14 Regenboog
  CE15 Koraal

 
 

 

 

 

 

 

 

 

De CEB Colour Essences brochure van Claudia Booth (Engelstalig) is een aanrader,  

IMG 0043Gebruiksaanwijzing Colour Essences: Gebruik de colour essences intuïtief. Aanbeveling: laat bijvoorbeeld een paar druppels op je polsen vallen en breng ze aan op je slapen, je derde oog, je kruin of op je thymusklier (of waar jij denkt/voelt/weet dat het het beste bij je past. Doe eens een paar druppels in je (voeten)badwater en geniet.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.