Pomander Airconditioner Sprays

 

 

PAC 01 - Wit

Een goede keuze om ruimtes te zuiveren. Brengt nieuwe sprankelende energie op alle niveaus. Ondersteunend bij allergieën en hooikoorts. Werkt ook ontsmettend. Goed voor de ziekenkamer.

 
PAC 02 - Roze

Brengt een diep gevoel van geborgenheid en liefde. Goed voor groepsruimtes en klaslokalen waar iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Negativiteit wordt opgelost. ’s Nachts in de kinderkamer als het kindje weent. Think Pink.

 
PAC 03 - Diep Rood
De krachtigste beschermer tegen negatieve energie om u heen. Helpt om te gronden en energetiseert ruimtes vóór activiteiten. Geeft nieuwe energie!

 
PAC 04 - Rood
Helpt tegen elektrische vervuiling en computerstraling! Vitaliseert en energetiseert ruimtes met levendige kracht. Ook goed te gebruiken om te gronden.

 
PAC 05 - Koraal
Brengt speelsheid in een sfeer van competitie en geeft inzicht in de onderlinge afhankelijkheid. Goed voor vergader- en presentatieruimtes. Geeft vreugde en helpt bij rouwprocessen.

 

 
PAC 06 - Oranje
Voor een vrolijke en creatieve omgeving. Helpt in emotionele situaties, bij bedplassen en nachtmerries. Ook voor creatieve seksualiteit.

 
PAC 07 - Goud
Brengt wijsheid en kennis in uw omgeving. Prima voor plaatsen waar gestudeerd moet worden. Verdrijft angst, paniek en werkstress, maar ook ongegronde angsten.

 
PAC 08 - Geel
Brengt zonlicht binnen. Goed voor ruimtes waar weinig licht is, waar 'the blues' heerst. Maakt vrolijk en helder en versterkt het ik-gevoel.

 
PAC 09 - Olijfgroen
Ruimtereiniger bijvoorbeeld bij het betrekken van een nieuwe woonruimte. Voor therapeuten om de behandelruimte te reinigen tussen twee cliënten. Werkt ondersteunend (blauw) bij confrontaties met het ik (geel) en bij bitterheid.

 
PAC 10 - Smaragdgroen
Beschermer van uw eigen ruimte. Maakt deze schoon en elpt negativiteit ín én buiten uzelf op te lossen. Helpt oude patronen los te laten en open te staan voor nieuwe ideeën.

 
PAC 11 - Turkoois
Stimuleert creativiteit en communicatie vanuit het hart. Behulpzaam voor schrijvers en journalisten. Goed voor ateliers en ruimtes waar lessen of presentaties worden gegeven, en voor mensen die met kristalenergieën werken (o.a. computers).

 
PAC 12 - Saffierblauw
Goed voor meditatieruimtes. Voor het verhogen van de goddelijke liefdesenergie in uw omgeving. Brengt troost, lost isolement op en verlicht het lijden.

 
PAC 13 - Koningsblauw
De airconditioner die de hemel op aarde brengt. Goed voor ruimtes waar geboorte, rebirthing of stervensbegeleiding plaatsvindt. Geeft innerlijke vrede en overgave aan het proces.

 
PAC 14 - Violet
Geeft ruimtes een goddelijke sfeer en zachtheid. Voor meditatieruimtes en bij transformatieprocessen. Werkt kalmerend in gespannen situaties.

 
PAC 15 - Diep Magenta

De hoogste goddelijke trilling. Prima voor mensen die in verzorgende beroepen werken en die thuis willen opladen en zichzelf willen verzorgen. Heel goed in ruimtes waar acupunctuur, reflexzone therapie en shiatsu wordt beoefend.

 
 
 

 

 

De filosofie achter het Aura-Soma Colour-Care-System® is:

 

U bent de kleur die u kiest!

 


Deze beknopte lijst is bedoeld als een stimulans voor uw intuïtie. De grootste kracht van Aura-Soma kleuren is dat zij levendig en natuurlijk zijn. Het mooist is daarom nog altijd als u met uw eigen ogen naar de échte levendige kleuren kijkt om uw keuze te maken.

 

 

 

Deze informatie draagt het copyright van de ART & SCIENCE INTERNATIONAL ACADEMY OF COLOUR TECHNOLOGIES, UK.
Geen selectie of deel van dit materiaal mag zonder voorafgaande toestemming door de uitgever worden gereproduceerd.

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.